Премини на твојот нов iPhone.
Замени и дополнително заштеди.

Веќе од

39.990 МКД

или помалку*

*Цената ќе биде дополнително намалена за
вредноста на стариот уред.

iPhone 11

Информативна пресметка

Пример на калкулација и нова цена за iPhone 11

iPhone 11

Редовна цена
44.990 МКД
Акциска цена
39.990 МКД

iPhone XS

Стар уред: iPhone XR 64GB
Откупна вредност: 11.300 МКД

Конечна цена:
39.990 МКД 11.300 МКД 28.690 МКД

iPhone 8

Стар уред: iPhone 8 64GB
Откупна вредност: 5.800 МКД

Конечна цена:
39.990 МКД 5.800 МКД 34.190 МКД

Стар уред: Samsung S20 FE 128GB
Откупна вредност: 14.200 МКД

Конечна цена:
39.990 МКД 14.200 МКД 25.790 МКД

iPhone 11

Нарачај онлајн по супер акциска цена и искористи ја бесплатната достава.

Beats Flex

Не заборавај да ги додадеш на твојот нов iPhone 11 новите Beats Flex безжични слушалки.

Која е проценетата вредност на мојот стар уред?
Внеси го својот модел и дознај ја неговата информативна откупна вредност.
Модел/Конфигурација

Добиј до

Посети не

  1. Посети ја нашата продавница и донеси го твојот стар уред.
  2. Нашите стручни лица ќе ја направат проценката на твојот стар уред..
  3. Доколку се согласуваш со понудената проценета вредност, истата ќе биде одбиена од цената на новиот уред.
  4. Останатиот дел ќе го платиш преку била која опција за плаќање понудената во нашата продавница.

Нашата продавница >

Зошто iSTYLE "Старо за Ново"?

Брз, квалитетен и сигурен пренос на податоци на твојот нов уред.*

Твоите стари податоци ќе бидат трајно избришани.

Заштеди при купување на нов производ.

Едноставно и брзо, заврши сè на едно место.

Цел процес е транспарентен и во пријатна атмосфера.

Без договарања и преговори со потенцијални купувачи.

*постои ограничување во врска со моделите од кои податоците можат да бидат префрлени

Дополнителни информации