Apple Magic Mouse 2 - Space Grey:

Apple Magic Mouse 2 - Space Grey

SKU
MRME2ZM/A
Благодарејки на својот елегантен изглед и мазната површина на горната страна бежичниот Magic Mouse e поразличен од останатите глувчиња.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Благодарејки на својот елегантен изглед и мазната површина на горната страна бежичниот Magic Mouse e поразличен од останатите глувчиња. Тој е првото Multi - Touch глувче во светот кое ви овозможува на неговата работна површина да работите на допир и со повлекување со два или три прсти да вршите различни функции. Можете да листате страни со еден прст да се движите низ веб или гледате фотографии со два прста, и да кликате на било кој дел на површината на глувчето.
Производител
Apple
EAN code
190198737489
End of life
No
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Bluetooth