Apple USB-C Charge Cable (1 m):

Apple USB-C Charge Cable (1 m)

SKU
MUF72ZM/A
Овој кабел за полнење од 1 метар - со USB-C конектори на двата краја - е идеален за полнење, синхронизирање и пренесување на податоци помеѓу USB-C уредите. Спарете го кабелот за полнење преку USB-C со компатибилен адаптер за напојување USB-C за полесно да ги полните вашите уреди од ѕиден штекер и да ги искористите можностите за брзо полнење. USB-C адаптери за напојување се продаваат одделно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Овој кабел за полнење од 1 метар - со USB-C конектори на двата краја - е идеален за полнење, синхронизирање и пренесување на податоци помеѓу USB-C уредите. Спарете го кабелот за полнење преку USB-C со компатибилен адаптер за напојување USB-C за полесно да ги полните вашите уреди од ѕиден штекер и да ги искористите можностите за брзо полнење. USB-C адаптери за напојување се продаваат одделно.
Производител
Apple
EAN code
190198914507
End of life
No
Length
1 meter
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina