Incase 1M 2.0 USB C to USB C Cable - Black:

Incase 1M 2.0 USB C to USB C Cable - Black

SKU
INPW300209-BLK
Истовремено наполнете ги и синхронизирајте ги уредите со USB-C со ефикасноста и безбедноста на USB-C кабелот Incase од 1 метар.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Истовремено наполнете ги и синхронизирајте ги уредите со USB-C со ефикасноста и безбедноста на USB-C кабелот Incase од 1 метар.
Производител
Incase
EAN code
650450145778
End of life
No
Length
1 meter
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB-C
Compatibility
USB-C