Logitech Circle 2 Home Security Camera Wired:

Logitech Circle 2 Home Security Camera Wired

SKU
961-000419
CIRCLE 2 WIRED е лесна камера за инсталирање, поврзана со Wi-Fi, безбедносна камера која снима и ги складира снимките во вашиот безбеден, приватен cloud и работи со Amazon Alexa, Apple HomeKit and The Google Assistant.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
CIRCLE 2 WIRED е лесна камера за инсталирање, поврзана со Wi-Fi домашна безбедносна камера која снима и ги складира снимките во вашиот безбеден, приватен cloud и работи со Amazon Alexa, Apple HomeKit and The Google Assistant.
Circle 2 е најдобрата безбедносна камера што може да ја купите за вашиот дом.
"Full HD wide-angle видео со ноќна визија
Ви овозможува да снимите навистина голема слика со широк агол од 180 степени, со 1080p HD видео преку ден или ноќ , со ноќно гледање кое е видливо до 15 метри.
Бесплатни паметни алерти - Добијте известувања на вашиот мобилен телефон од апликацијата, сликичка со манифестација на детектираното движење, за да "видите" што се случува дома без да ја отворите апликацијата.
Двонасочно зборување - По потреба преземете акција со користење на вградениот звучник и микрофон за да се поврзете со она што се случува дома веднаш.
Избегнувајте да трошите часови за сортирање низ снимките и да креирате видео од 30 секунди, реципирајќи ги најважните моменти од вашиот ден.
Дополнителните функции кои се плаќаат дополнително вклучуваат откривање на лица, зони за движење, сопствени дневни направени снимки и дополнителни денови на складирање - секоја нова камера доаѓа со бесплатен 10-дневен тест за да ги доживеете овие функции.
Производител
Logitech
End of life
No
Боја
бела
HomeKit compatibility
No
Connectivity
Wi-Fi
Compatibility iOS
iOS 8.2 and higher