Logitech Crayon Intense Sorbet

SKU
914-000034
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Pencil Pro
Apple Pencil Pro
8.790 МКД

Достапен производ

Apple Pencil (USB-C)
Apple Pencil (USB-C)
6.282 МКД

Достапен производ

Apple Pencil (2nd Generation)
Apple Pencil (2nd Generation)
8.790 МКД

Достапен производ

Apple Magic Mouse 3
Apple Magic Mouse 3
5.190 МКД

Достапен производ

Apple Pencil (1 gen.)
Apple Pencil (1 gen.)
7.090 МКД

Достапен производ

Magic Mouse - Black Multi-Touch Surface
Magic Mouse - Black Multi-Touch Surface
7.518 МКД

Достапен производ

Apple Magic Trackpad 3
Apple Magic Trackpad 3
8.290 МКД

Достапен производ

Magic Keyboard with Touch ID and Numeric Keypad for Mac models with Apple silicon - Black Keys
Magic Keyboard with Touch ID and Numeric Keypad for Mac models with Apple silicon - Black Keys
12.490 МКД

Достапен производ

Детали

Logitech Crayon е разновиден, прецизен до пиксел дигитален молив. Дизајниран специјално за 6-тата генерација на iPad и нејзиниот голем дисплеј на мулти-допир Retina, Logitech Crayon носи уште една димензија за учење и отвора нови можности за креативност за било која наставна програма. Со Logitech Crayon и iPad заедно, единствената граница за она што е можно е имагинацијата на студентот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Logitech
Weight
0.1000
EAN code
5099206082076
Боја
Orange
Големина
No
Connectivity
Bluetooth
Бои
Orange
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4, iPad Air 3, iPad mini 6, iPad mini 5, iPad (9th gen), iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018)

Product declaration