Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - Space Gray:

Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - Space Gray

SKU
MRMH2Z/A
Apple Magic Keyboard Bluetooth тастатура со нумерички тастер која ќе Ви овозможи лесна навигација на интернет, полесно користење на документи или играње на игри.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Механизмот под секое копче ќе ви пружи додатна стабилност додека пак оптимизираната брзина и нискиот профил нудат удобно и прецизно куцање. Нумеричката тастатура е одлична за користење на табели и апликации за финансии. Вградената батерија трае неверојатно долго со што ќе и овозможи на тастатурата снага за цел месец на работа.
Производител
Apple
End of life
No
Боја
Вселенски сива
Бои
Space Grey
Connectivity
Bluetooth
Compatibility
MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", iMac, MacBook
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017), iPad with Retina Display
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 11" (Mid 2012 or newer) , MacBook Air 13", MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Retina (Mid 2012 or newer), MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Compatibility
macOS 10.12.4, iOS 10.3.
Dimensions
(0.41–1.09 cm) x 41.87 cm x 11.49 cm 0.39 kg
Батерија
До 1 месец или повеќе.
System requirements
macOS 10.12.4 или понов, iOS 10.3 или понов.
Што има во кутијата?
Тастатура и кабел за полнење.