Избери го твојот нов iPhone
Заинтересирани сте за новите iPhone модели?
Еве како да го зачувате Вашиот интерес.
  1. 1. Интерес - Од погоре наведените модели избери го посакуваниот и пристисни ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ. Потоа на страницата на производот кликни на копчето за известување со цел да Ве известиме кога истиот ќе биде достапен за преднарачка.
  2. 2. Преднарачка - По направениот интерес ние автоматски ќе Ве известиме кога производот за кој сте заинтересиран ќе биде достапен за преднарачка.
  3. 3. Достапен производ -Доколку сте ја веќе направиле Вашата преднарачка за Вашиот нов iPhone, истиот е веќе обезбеден за Вас и ќе биде спремен за преземање во нашата продавница, iSTYLE, Skopje City Mall, откако ќе ја објавиме датата за преземање во втората фаза за преднарачки. Секој што нема направено преднарачка подоцна ќе може да направи онлајн нарачка или директно да го купи посакуваниот производ од продавница доколку истиот е достапен и количините не се потрошени во фазата за преднарачки.
iPhone 11 Pro Max
6,5 инчи Super Retina XDR екран
Три 12 MP камери
Face ID со TrueDepth камера
OLED Multi‑Touch екран
Водоотпорен на длабочина од 4m, до 30 минути
Поддржува безжично и брзо полнење
64 GB
256 GB
512 GB
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
iPhone 11 Pro
5,8 инчен Super Retina XDR екран
Три 12 MP камери
Face ID со TrueDepth камера
OLED Multi‑Touch екран
Водоотпорен на длабочина од 4m, до 30 минути
Поддржува безжично и брзо полнење
64 GB
256 GB
512 GB
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
iPhone 11
6,1 инчен Liquid Retina HD LCD екран
12 MP Двојна камера
Face ID со TrueDepth камера
LCD Multi‑Touch екран
Водоотпорен на длабочина од 4m, до 30 минути
Поддржува безжично и брзо полнење
64 GB
128 GB
256 GB
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
iPhone XS Max
6,5-inčni Super Retina HD OLED displej
Dual 12MP širokougaona i telefoto kamera
Face ID prepoznavanje sa TrueDepth kamerom
A12 Bionic čip sa Neural Engine-om
IP68 otpornost na prskanje i prašinu
Podržano bežično i brzo punjenje
64 GB
256 GB
512 GB
Price 1
Price 2
Price 3
Button
iPhone XS
5,8-inčni Super Retina HD OLED displej
Dual 12MP širokougaone i telefoto kamere
Face ID recognition with TrueDepth camera
A12 Bionic chip with Neural Engine
IP68 water and dust resistance
Wireless and Fast charging supported
64 GB
256 GB
512 GB
Price 1
Price 2
Price 3
Button
iPhone XR
6.1” Liquid Retina HD LCD display
12MP wide-angle camera
Face ID recognition with TrueDepth camera
A12 Bionic chip with Neural Engine
IP67 water and dust resistance
Wireless and Fast charging supported
64 GB
128 GB
256 GB
Price 1
Price 2
Price 3
Button
iPhone 8 Plus
5,5” Retina HD LCD display
Dual 12MP wide-angle and telephoto cameras
Touch ID fingerprint recognition
A11 Bionic chip with Neural Engine
IP67 water and dust resistance
Wireless and Fast charging supported
64 GB
256 GB
Price 1
Price 2
Price 3
Button
iPhone 8
4,7” Retina HD LCD display
12MP wide-angle camera
Touch ID fingerprint recognition
A11 Bionic chip with Neural Engine
IP67 water and dust resistance
Wireless and Fast charging supported
64 GB
256 GB
Price 1
Price 2
Button
iPhone 7 Plus
5.5” Retina HD LCD display
Dual 12MP wide-angle and telephoto cameras
Touch ID fingerprint recognition
A10 Fusion chip
IP67 water and dust resistance
Charging by cable
32 GB
128 GB
Price 1
Price 2
Button
iPhone 7
4,7” Retina HD LCD display
Dual 12MP wide-angle and telephoto cameras
Touch ID fingerprint recognition
A10 Fusion chip
IP67 water and dust resistance
Charging by cable
32 GB
128 GB
Price 1
Price 2
Button
Apple Watch
Series 4 Titanium
Comes in 40mm or 44mm sizes
Titanium case
Comes with a Sport Band or Sport Loop
Up to 50 meters
Second-generation optical heart sensor
40 mm
44 mm
Sport Band
Sport Loop
Price 1
Price 2
Button
Apple Watch
Series 4 Ceramic
40mm or 44mm sizes
Ceramic case
Sport Band or Sport Loop
Up to 50 meters
Second-generation optical heart sensor
40 mm
44 mm
Sport Band
Sport Loop
Price 1
Price 2
Button
Apple Watch
Series 4
40mm or 44mm sizes
Aluminium case
Sport Band or Sport Loop
Up to 50 meters
Second-generation optical heart sensor
40 mm
44 mm
Sport Band
Sport Loop
Price 1
Price 2
Button
Apple Watch
Series 4 Nike+
40mm or 44mm sizes
Aluminium case
Nike+ Sport Band or Sport Loop
Up to 50 meters
Second-generation optical heart sensor
40 mm
44 mm
Sport Band
Sport Loop
Price 1
Price 2
Button
Apple Watch
Series 3
38mm or 42mm sizes
Aluminium case
Sport Band
Up to 50 meters
Optical heart sensor
38 mm
42 mm
Sport Band
Price 1
Price 2
Button