Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-8-plus-leather-case-mk
Боја
Saddle Brown %
Midnight blue %
 

Достапност

Слични производи

Artwizz SeeJacket Folio for iPhone 7 Plus/8 Plus - Black
Artwizz SeeJacket Folio for iPhone 7 Plus/8 Plus - Black
Special Price 1.590 МКД
Regular Price 1.990 МКД

Достапен производ

Next One 3D Black Glass for iPhone 7/8 Plus
Next One 3D Black Glass for iPhone 7/8 Plus
2.190 МКД

Достапен производ

3D White Glass for iPhone 7/8 Plus
3D White Glass for iPhone 7/8 Plus
2.190 МКД

Достапен производ

iPhone 8 Plus / 7 Plus Leather Case - Saddle Brown
iPhone 8 Plus / 7 Plus Leather Case - Saddle Brown
Special Price 2.990 МКД
Regular Price 4.790 МКД

Достапен производ

Детали

Направена од квалитетна кожа, Apple iPhone 8/7 Plus Leather Case пружи квалитетен изглед и чувство. Оваа футрола е посебно направена за iPhone 8/7 Plus и нежно се вклопува на овој уред, со што тој останува неверојатно тенок дури и со самата футрола. Внатрешноста од микрофиберот го штити Вашиот iPhone, а од надворешната страна можете да ја приметите бојата која темелно ја прекрива кожата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
No
Модел
No
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496898
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496911
Боја
Charcoal Gray
Големина
iPhone 8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Коментар
N/A
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496836
Боја
Saddle Brown
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Што има во кутијата?
Коментар
N/A
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496874
Боја
Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496935
Боја
Purple
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198706959
Боја
Yellow
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496973
Боја
Matte Red
Големина
iPhone 8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198706911
Боја
Light Blue
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496959
Боја
Dark Blue
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496850
Боја
Midnight blue
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
190198496812
Боја
Taupe
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case

Product declaration