Apple Thunderbolt cable (2.0 m)

SKU
MD861ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
Special Price 490 МКД
Regular Price 990 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
1.790 МКД

Достапен производ

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
5.490 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Special Price 6.190 МКД
Regular Price 9.490 МКД

Достапен производ

SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
Special Price 2.890 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
6.490 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
690 МКД

Достапен производ

Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.890 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Special Price 8.190 МКД
Regular Price 13.990 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
990 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
Special Price 4.490 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Special Price 3.590 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Apple Power Adapter Extension Cable
Apple Power Adapter Extension Cable
1.790 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
Special Price 3.090 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
1.790 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
2.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
3.890 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
Special Price 4.490 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Special Price 5.390 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Детали

Технологијата Thunderbolt поддржува брз пренос на податоци со два независни канали од 10Gb / s. Технологијата Thunderbolt 2 може да ги поврзе двата канала за супербрз 20Gb / s. Користете го овој кабел за да ги поврзете уредите со Thunderbolt со Thunderbolt или Thunderbolt 2 приклучокот на вашиот Mac.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
885909630141
Боја
White
Модел
No
Големина
2m
Length
2 meters
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
Thunderbolt
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)

Product declaration