Apple HDMI to DVI Adapter Cable

SKU
MJVU2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Special Price 5.390 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
5.490 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C to USB 3.0 Adapter - Space Grey
Satechi USB-C to USB 3.0 Adapter - Space Grey
Special Price 790 МКД
Regular Price 1.290 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
1.790 МКД

Достапен производ

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
5.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Special Price 8.190 МКД
Regular Price 13.990 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
3.890 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Special Price 3.590 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
690 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
2.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to SD Card Reader
Apple USB-C to SD Card Reader
3.190 МКД

Достапен производ

NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
3.790 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Детали

Apple HDMI to DVI адаптерот ви овозможува да го поврзете вашиот Mac со вграден HDMI® на DVI-екранот или проекторот. Можете да користите надворешен екран како примарен приказ, да го проширите вашиот десктоп на втор екран или да работите во режим на пресликување со проекторот, за да можете да видите што гледа вашата публика.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462110365
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Length
No
MagSafe compatibility
No
Mac компатибилност
Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Compatibility
Mac mini, Mac Pro, MacBook Pro 15"
Compatibility
Mac Models 15-inch MacBook Pro Mac Pro Mac mini - Thunderbolt 3 (USB-C)
Што има во кутијата?
Apple HDMI to DVI Adapter кабел

Product declaration