Apple USB-C VGA Multiport Adapter

SKU
MJ1L2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple Thunderbolt cable (2.0 m)
Apple Thunderbolt cable (2.0 m)
3.190 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
Special Price 890 МКД
Regular Price 990 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
Special Price 490 МКД
Regular Price 990 МКД

Достапен производ

Apple Power Adapter Extension Cable
Apple Power Adapter Extension Cable
1.790 МКД

Достапен производ

Thunderbolt 4 Pro Cable (3 m)
Thunderbolt 4 Pro Cable (3 m)
12.690 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
6.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
3.890 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Special Price 5.390 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Special Price 3.590 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
1.790 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Special Price 6.190 МКД
Regular Price 9.490 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Special Price 490 МКД
Regular Price 690 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
2.990 МКД

Достапен производ

Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.890 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Special Price 8.190 МКД
Regular Price 13.990 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
Special Price 3.090 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
Special Price 2.890 МКД
Regular Price 4.990 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
1.790 МКД

Достапен производ

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
6.490 МКД

Достапен производ

Детали

Apple USB-C VGA Multiport Adapter ви дава опција да се поврзете на вашиот MacBook компјутер кој има влезни USB-C порти или MacBook Pro компјутер кој има Thunderbolt 3 (USB-C) порти VGA приказ, додека во исто време, можете да поврзете било кој стандарден USB уред , како и USB-C кабел за полнење. Можете исто така да го поврзете кабелот за полнење со USB-C влезот за да го наполните вашиот MacBook или MacBook Pro. Apple USB-C VGA Multiport Adapter не е компатибилен со G-Tech G-DRIVE преносливите USB 3.0 хард дискови.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462075039
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Connectivity
USB-C
Length
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4, iPad mini 6
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" M1, Macbook Pro 16" M1

Product declaration