Сочувај, пренеси и уживај.
Додатоци за Mac


Совршени додатоци за совршени уреди.
Додатоци и заштита за ios уреди.

Било каде и било кога.
Наполнете го Вашито телефон додека патувате
Додатни информации
Како функционира бежичниот полнач?
Благодарение на инфрацрвениот сензор и сензорот за близина, тој автоматски се отвора. Ставете уред доволно близу, и држачите сами ќе се затворат. Кога ќе посакате да си го земете телефонот, доволно е само да го притиснете копчето на долната десна страна.
Дали треба да купам кабел?
Не, во кутијата има и кабел. Можете да купите стандарден полнач за во автомобил на следниов линк
Дали можам да го полнам мојот MacBook додека патувам?
Да. iSTYLE 45W PD полначот за во автомобил има USB-C влез и има јачина до 45W, што е доволно за полнење на MacBook и MacBook Air Retina лаптопи. Лесен е и тенок, па може секогаш да го носите со Вас.
За што се користи USB-C Hub-от ?
Сигурно ви се случило да сакате да поврзете повеќе уреди со Вашиот лаптоп, но не сте имале адаптер во тој момент. iSTYLE USB-C HUB-от доаѓа со голем број различни влезови и начини на поврзување, така што повеќе не е потребно да се грижите дали нешто можете да поврзете со вашиот лаптоп или не.