Избери го твојот нов MacBook Air

MacBook Air
128GB SSD

ПРЕТХОДНА ГЕН.

 • 1.8 GHz двојадрен Intel Core i5 процесор (5 ген.)
 • Turbo Boost до 2,9GHz
 • 8 GB 1600 MHz LPDDR3 RAM меморија
 • Меморија SSD 128 GB
 • Intel HD 6000 graphics
 •  
 •  
 •  

67.900 МКД

56.990 МКД

Достапен во:

Macbook Air Retina
со Touch ID
128 GB SSD
НОВО

 • 1,6 GHz двојадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
 • Retina дисплеј со True Tone технологија
 • 8 GB 2133 MHz LPDDR3 RAM меморија
 • Меморија SSD 128 GB
 • Intel UHD 617 graphics
 • Touch ID
 • Force Touch TrackPad
 • Два Thunderbolt 3 влезови

77.990 МКД

77.990 МКД

77.990 МКД

77.990 МКД

77.990 МКД

77.990 МКД

Избери боја:

Macbook Air Retina
со Touch ID
256 GB SSD
НОВО

 • 1,6 GHz двојадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
 • Retina дисплеј со True Tone технологија
 • 8 GB 2133 MHz LPDDR3 RAM меморија
 • Меморија SSD 256 GB
 • Intel UHD 617 graphics
 • Touch ID
 • Force Touch TrackPad
 • Два Thunderbolt 3 влезови

92.990 МКД

92.990 МКД

92.990 МКД

92.990 МКД

92.990 МКД

92.990 МКД

Избери Боја:

Macbook Air Retina
со Touch ID
128 GB SSD
ПРОМО

 • 1,6 GHz двојадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
 • Retina дисплеј
 • 8 GB 2133 MHz LPDDR3 RAM меморија
 • Меморија SSD 128 GB
 • Intel UHD 617 graphics
 • Touch ID
 • Force Touch TrackPad
 • Два Thunderbolt 3 влезови

79.990 МКД

72.990 МКД

Избери боја:

Macbook Air Retina
со Touch ID
256 GB SSD
ПРОМО

 • 1,6 GHz двојадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
 • Retina дисплеј
 • 8 GB 2133 MHz LPDDR3 RAM меморија
 • Меморија SSD 256 GB
 • Intel UHD 617 graphics
 • Touch ID
 • Force Touch TrackPad
 • Два Thunderbolt 3 влезови

99.590 МКД

90.590 МКД

Избери Боја: