Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter

SKU
MD504ZM/A
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Apple MagSafe to MagSafe 2 овозможува конверзија на MagSafe во MagSafe 2

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
885909604203
Боја
Silver
Модел
No
Големина
No
Connectivity
MagSafe
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
MagSafe, MagSafe2, MagSafe to MagSafe 2
Mac компатибилност
MacBook Air 11" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2010 or older) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 17"

Product declaration