Apple Lightning to SD Card Camera Reader:

Apple Lightning to SD Card Camera Reader

SKU
MJYT2ZM/A
Со Lightning на SD Card Camera Reader, лесно е да се превземат слики или видеа од вашиот дигитален фото апарат на вашиот iPad или iPhone, така што можете да ги видите на убавиот Retina дисплеј или да ги споделите со вашето семејство и пријатели. Откако ќе ја вметнете SD картичката во адаптерот, вашиот iPad или iPhone автоматски ќе ја отвори апликацијата Photos, која ги организира вашите фотографии во моменти, колекции и години. Lightning на SD Card Reader поддржува стандардни формати на фотографии, вклучувајќи JPEG и RAW, со SD и HD видео формати, вклучувајќи H.264 и MPEG-4.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Со Lightning на SD Card Camera Reader, лесно е да се превземат слики или видеа од вашиот дигитален фото апарат на вашиот iPad или iPhone, така што можете да ги видите на убавиот Retina дисплеј или да ги споделите со вашето семејство и пријатели. Откако ќе ја вметнете SD картичката во адаптерот, вашиот iPad или iPhone автоматски ќе ја отвори апликацијата Photos, која ги организира вашите фотографии во моменти, колекции и години. Lightning на SD Card Reader поддржува стандардни формати на фотографии, вклучувајќи JPEG и RAW, со SD и HD видео формати, вклучувајќи H.264 и MPEG-4.
Производител
Apple
EAN code
888462314510
End of life
No
Length
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
Што има во кутијата?
Lightning to SD Card Camera Reader