Apple Multi-product Image
Mac
Заврши ги работите брзо.
Веќе од
49.990 МКД
Избери го твојот нов Mac
MacBook Air
128GB • Silver
Веќе од 49.990 МКД
Заштеди до 14.000 МКД
 
MacBook Air
Retina • 128GB SSD • Space Gray
Веќе од 67.990 МКД
Заштеди 10.000 МКД
 
MacBook Pro 13"
Retina • 128GB SSD
Веќе од 79.990 МКД
Заштеди 14.000 МКД
 
*Во заштедата на MacBook Pro 15" е вкалкулирана и врендоста на подарокот, слушалките AirPods.
Совршени додатоци за Mac
STM Grace Sleeve for MacBook 15
1.990 МКД
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
6.790 МКД
TwelveSouth ParcSlope desktop stand
3.990 МКД
Додатни информации
Кои производи се вклучени во промоцијата?
Во промоцијата се вклучени производите наведени на страницава погоре. Попустот може да се искористи за сите производи наведени во промоцијата, кои се веднаш достапни на залиха.
Дали може да ја комбинирам оваа промоција со други промоции?
Да, промоцијата може да се комбинира со услугата "СТАРО ЗА НОВО". Во тој случај, проценетата вредност на твојот стар уред ќе биде одземена од промотивната цена на новиот уред. За повеќе информации провери тука.
Како можам да дознаам повеќе?
За повеќе информации пратете ни мејл или посетете ја нашата продавница iSTYLE во Skopje City Mall.