iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium

SKU
MTV03SX/A
 

Достапност

Детали

Titanium iPhone 15 Pro

Side view of iPhone 15 Pro Max in a titanium design showing the power button
 • A17 Pro. Револуционерен чип. Восхитувачка изведба.

  A17 Pro.
  Револуционерен чип. Восхитувачка изведба.

  iPhone 15 Pro and iPhone 15 Pro Max with A17 Pro chip
 • Titanium. Толку моќен. Толку лесен. Толку Pro.

  Side view of iPhone 15 Pro in a titanium design showing a volume button and Action button
 • Следна генерација портрети.

  iPhone 15 Pro captures next generation portraits
 • iPhone 15 Pro Max има најдолг оптички зум во iPhone досега.

  iPhone 15 Pro Max showing zoom options from .5 to 5x
 • USB-C со USB 3

  До 20x побрзи трансфери.Правни одрекувања

  До 20x
  побрзи трансфери.Правни одрекувања

  iPhone 15 Pro Max connected to MacBook Pro 14-inch with USB-C
 • Action копче.
  Она што ти треба најмногу сега ти е под палецот.

  iPhone 15 Pro showing nine different options to set Action button
 • Батерија издржлива како вистински професионалец.

  iPhone 15 Pro displaying a scene from the series Foundation on AppleTV+

  До

  29 часа

  гледање видео на iPhone 15 Pro Max.Правни одрекувања

  До

  23 часа

  гледање видео на iPhone 15 Pro.Правни одрекувања

  Батерија издржлива како вистински професионалец.

  iPhone 15 Pro displaying a scene from the series Foundation on AppleTV+

  До29 часа гледање видео на iPhone 15 Pro Max.Правни одрекувања

  До23 часа гледање видео на iPhone 15 Pro.Правни одрекувања

 • Откривање судир.

  iPhone 15 може да побара помош при тежок судир.Правни одрекувања

 • Внатрешната
  структурна рамка на iPhone 15 Pro има 100% рециклиран алуминиум.

Според

Кој iPhone е вистинскиот за тебе?

 
iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Plus
iPhone 15
iPhone SE (3rd generation)
Одбери модели за споредба.
Слики
Обвивка
На кратко
Дизајн
Dynamic Island
Чип
Камера
Оптички зум
Безбедност
Battery
Connectivity
Face ID / Touch ID
Cellular

Дизајниран за да направи разлика.

Приватност. Тоа е iPhone.

Од Passkeys преку Privacy Reports па до Health app, iPhone ти помага да останеш во контрола над она што го споделуваш.

Person holding iPhone 15 Pro Max in front of their face

iPhone за сите.

iPhone содржи вградени функции за пристапност како Magnifier, VoiceOver и Assistive Access, што им помага на корисниците со когнитивни пречки да ги приспособат апликациите и искуствата.

iPhone 15 displaying a Voiceover announcement describing a photograph as: a person with wavy black hair laughing

Дизајниран да
направи разлика.

Приватност.
Тоа е iPhone.

Од Passkeys преку Privacy Reports па до Health app, iPhone ти помага да останеш во контрола над она што го споделуваш.

Person holding iPhone 15 Pro Max in front of their face

iPhone за сите.

iPhone содржи вградени функции за пристапност како Magnifier, VoiceOver и Assistive Access, што им помага на корисниците со когнитивни пречки да ги приспособат апликациите и искуствата.

iPhone 15 displaying a Voiceover announcement describing a photograph as: a person with wavy black hair laughing

Лесен за надградба. Едноставен за промена.

Преоѓаш од постар iPhone?

Само стави го стариот iPhone до новиот и со неколку допири можеш автоматски да ги префрлиш твоите податоци.

Преоѓаш од Android телефон?

Кога купуваш нов iPhone, Move to iOS апликацијата ќе ти помогне лесно да ги префрлиш твоите фотографии, контакти и сѐ останато.

Повеќе за сакање.

MagSafe додатоци

Прикачи MagSafe футрола, паричник или двете.

Екосистем од додатоци за безнапорно прикачување и побрзо безжично полнење. Со бескрајни начини за комбинирање, постои микс кој одговара на секој стил.Правни одрекувања

Дознај повеќе за MagSafe додатоците
iPhone 15 showing MagSafe accessories

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
EAN code
195949019081
Боја
Blue Titanium
Модел
128 GB
Големина
iPhone 15 Pro
Капацитет
128 GB

Product declaration