iSTYLE Comfort

iSTYLE Comfort

Максимална поддршка и комфорт, без оглед на тоа
каде ќе го купите вашиот iPhone.

Не знаете како да го активирате вашиот iPhone или сакате сигурна поддршка кога нешто ќе му се случи?

Купете ја услугата iSTYLE Comfort во нашата продавница и уживајте во вашиот iPhone во потполност.

Ние ќе ви помогнеме со активирање и обезбедување поддршка кога ќе ви затреба.

Што добивате со iSTYLE Comfort?

  • Заштитно стакло: 3D стакло + додатоци за инсталација. Дебелина 0.33mm & 100% јасност и транспарентност.
  • Сетирање на Apple ID сметка со помош на iSTYLE референт за продажба.
  • Еден заменски уред за време на сервисна поправка. На корисникот се позајмува еден iPhone уред, без дополнителни трошоци, со до 3 вакви побарувања во текот на една календарска година со почеток од набавката на iSTYLE Comfort пакетот.
  • Техничка поддршка преку “Find My iPhone”, со цел да се најде приближната локација на iPhone уредот на корисникот на оваа програма.
  • Цена на услугата
Додади во кошничка.

Сакате да го купите вашиот нов iPhone по намалена цена?

Донесете ги вашите стари уреди во нашата продавница.
Пребарајте го Вашиот уред и дознајте ја неговата вредност.

Модел/Конфигурација

Добиј до

Избери нов iPhone

iPhone XS

ByeBack -2000 Kč Купи

iPhone XS Max

ByeBack -2000 Kč Купи

iPhone XR

ByeBack -2000 Kč Купи

iPhone 8

ByeBack -2000 Kč Купи

iPhone 8 Plus

ByeBack -2000 Kč Купи

Размислувате за iPhone од iSTYLE?

Ние сме официјалниот Apple премиум препродавач во Македонија. Покрај тоа, можеме да ја намалиме цената на новиот iPhone со купување на вашата стара опрема.

Кога купувате нов iPhone, ние ќе ја намалиме вашата цена со откуп на вашиот стар телефон, таблет или компјутер.

Не мора да ја донесувате оригиналната кутија или додатоци.Сè што ни треба е самиот уред и дел од вашето време.

Вашите податоци се безбедни кај нас. Ако сте заинтересирани, можеме безбедно да ги пренесеме вашите податоци од стариот уред на новиот.

Ние го рециклираме уредот така што го ставаме повторно во продажба - осигуруваме да стигне до некој што е заинтересиран и сè уште да врши одлична работа.

Výkup

Удобноста на прво место

Уживајте во мирот и тишината со нашата единствена услуга за iSTYLE Comfort. Ние ќе ви помогнеме да го заштитите вашиот нов телефон со заштитно стакло. Заштитното стакло се нуди одделно од консултантот за продажба кога го купите пакетот за услуги, во зависност од моделот на Вашиот iPhone. Стаклото ќе биде инсталирано од консултантот за продажба за време на купувањето или Вие ќе можете подоцна сами да го инсталирате на Вашиот iPhone, користејќи го упатството за инсталација.

По лепењето на заштитниото стакло ќе го сетираме вашиот Apple ID. Apple ID е корисничка сметката што ја користите за пристап до сите услуги на Apple и притоа им помага на Вашите Apple уреди да работат и синхронизираат беспрекорно. Услугата за сетирање на Apple ID вклучува креирање на корисник и лозинка врз основа на е-адреса. iSTYLE консултантот за продажба ќе Ви помогне во сетирањето или креирањето на Вашата Apple ID корисничка сметка.

Во меѓувреме, можете да погледнете и други аксесоари во продавницата. iSTYLE Comfort ја вклучува предноста за добивање на заменски уред за време на сервисни поправки до 3 пати во текот на една календарска година (периодот на важност на пакетот).

Често поставувани прашања

+Колку трае услугата?
+Кои модели на iPhone влегуваат во услугата?
+Дали можам да ја купам услугата одделно без да купам мобилен телефон?
+Може ли да ја купам услугата откако ќе го купам телефонот?
Да, услугата може да се купи дополнително додека не го активирате уредот.
+Дали треба да ги искористам сите услуги одеднаш?
Не, услугите вклучени во пакетот iSTYLE Comfort можат да се користат одделно по потреба.
+Кога можам да користам уред за замена?
Опремата за замена е обезбедена само за периодот на дијагностика и сервис.
+Услови за услугата ISTYLE Comfort