При купување со Mastercard®
или Maestro® картичките

MacBook Pro

128 GB • (модели MPXQ и MPXR)

89.900 МКД

69.990 МКД

Купи

Тенок и лесен.
Помоќен и побрз од било кога.

Спремен на сите задачи во студирањето.

Зошто токму MacBook Pro?

Најдобрар екран кај Mac лаптоп од било кога, кој нуди совршена слика дури и при слаба видливост. 25% повеќе бои за разллика од стандарден RGB екран, кој дава поубава и пожива слика. Новиот MacBook Pro е достапен во две бои, Silver (сребрена) и Space Gray (свемирски сива). Напредните процесори пружат снага и брзина кои ќе те импресионираат. Сурфањето на интернет и отворањето на повеќе страни е брзо, а користењето на повеќе апликации е едноставно и без проблеми.
Практичниот Thunderbolt 3 влез овозможува да се наполни овој лаптоп од лева или десна страна. За полнење и префрлање на податоци и слики е задолжен универзалниот Thunderbolt 3 (USB-C) влез. Звучниците се поврзани директно со напојувањето, со што се овозможува помоќен и почист звук. Иновативниот Force Touch Trackpad има одличен одзив на притискање. Одлична батерија која ќе ги издржи и најсложените операции.

Бараш нешто друго?
Избери го твојот омилен Apple уред по одлична Back To School цена!

MacBook Air

MacBook Air

256 GB

10% попуст

77.900 МКД

70.110 МКД


Купи

MacBook 12

MacBook 12"

256GB | 512GB

10% попуст

од 89.900 МКД

од 80.910 МКД


Купи

MacBook Pro

MacBook Pro

256GB

10% попуст

од 99.900 МКД

од 89.910 МКД


Купи

MacBook Pro Touch Bar

256GB | 512GB

10% попуст

од 125.900 МКД

од 113.310 МКД


Купи

iPad

iPad

Нова визија за личен компјутер

Сега со поддршка
за Apple Pencil

од 21.990 МКД


Купи

MacBook Air

MacBook Air

128GB

Без индекс

67.900 МКД

56.990 МКД


Купи

iPad a Beats

Секој Mac доаѓа со Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand и Photos апликациите, со што ќе можеш веднаш да почнеш да правиш видеа, компонираш, црташ, пишуваш и да правиш презентации. Пишувај есеи, љубовни романи и семинираски трудови. Ако сакаш, можеш и сликовито да ги прикажеш своите трудови и со графикони. Mac е како студио во кое ги имаш сите можности за откривање и презентирање на своите дела. Mac им помага и на твоите професори при правење на студиските планови и наставните материјали.

Зошто Mac?

Кога бараш компјутер кој е моќен, елегантен и пренослив, Mac компјутерите се вистинскиот избор. Од студенти, бизнис корисници па се до приватни корисници, постои Mac за секој.

Дознај повеќе

ДОДАТНИ ИНФОРМАЦИИ

Промоцијата важи до 1 ноември 2018 година.

Промоцијата ги опфаќа сите Mac лаптоп модели кои се наведени погоре (освен EOL моделите, кои се продаваат по акциска цена).
Попустот на MacBook Pro (MPXR и MPXQ) важи за со индекс или потврда за работа во образовна институција, само за купување со Mastercard® или Maestro® картичките.

Попустот можат да го остварат сите студенти и ученици постари од 18 години, како и запослените во образовни институции.

  • ОНЛАЈН купување - Со додавање на посакуваните производи во кошничката и потврда за купување, попустот автоматски ќе биде пресметан. За да го оствариш правото на попуст, на e-mail webshop@istyle.mk, испрати фотографии од индексот, со заверена тековна година на студирање или потврда за вработување во образовна институција.

  • Купување во продавница - Посети не во iSTYLE, Skopje City Mall и избери производ од понудата. За да го оствариш правото на попуст, на нашите продавачи приложи го индексот со заверена тековна година на студирање или потврда за вработување во образовна институција.

Оваа промоција не може да се комбинира со други промоции и акции.