Здраво  iPhone

Веќе од

39.890 МКД

или од 3.749 МКД месечно*

*Преку NLB банка по редовна цена | 12 рати | 0% камата

Старо за Ново

Донеси го твојот стар уред и искористи го за попуст на новиот. Својот телефон, таблет, лаптоп или паметен часовиник од кој било производител замени го за нов Apple уред.

Дознај повеќе >

Акцијата трае до 31.07.2021.