iSTYLE USB Type C HUB PRO

SKU
istyle-usb-type-c-hub-pro
Hub-от е опремен со:
  • 1 x Thunderbolt 3 влез (USB-C PD): подржува 61W/87W полнење, Type-C Display 4K@60hz, до 10Gbps data tranfer
  • 2 x USB-A 3.1 влеза: до 5Gb/s data speed
  • 1 x USB-C влез: до 5Gbps data transfer
  • 1 x HDMI излез: видео во 4K@30Hz, HDCP1.4/2.2
  • SD/MicroSD картичка: подржува SD/SDHC/SDXC, капацитет до 2TB, data transfer до 104Mbps"
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
iSTYLE TYPE-C HUB Pro е стилски USB-C hub експлицитно дизајниран за MacBook Pro (2016 и подоцна) и MacBook Air (2018 година). Благодарение на Thunderbolt 3 (USB-C PD), можете да го полните вашиот лаптоп и истовремено да ги користите сите други влезови. Минималистичкиот алуминиумски дизајн ќе одговара на вашиот MacBook Pro или MacBook Air, а малата тежина гарантира апсолутна мобилност.
Производител
iSTYLE
End of life
No
Производител
iSTYLE
Боја
Вселенски сива
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
iSTYLE
Боја
сребрена
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar