iSTYLE USB Type-C HUB 4K HDMI

SKU
istyle-usb-type-c-hub-4k-hdmi-mk
Боја
Space Gray %
Silver %
Gold %
 

Достапност

Слични производи

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Special Price 4.990 МКД
Regular Price 5.490 МКД

Достапен производ

SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Silver
SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Silver
990 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
6.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
6.490 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
13.990 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium USB-C Hybrid Multiport adapter (SSD Enclosure, HDMI 4K, 2 x USB-A 3.1 Gen 2 up to 10 Gbps) - Black
Satechi Aluminium USB-C Hybrid Multiport adapter (SSD Enclosure, HDMI 4K, 2 x USB-A 3.1 Gen 2 up to 10 Gbps) - Black
7.490 МКД

Достапен производ

iSTYLE USB Type-C HUB PRO - silver/black
iSTYLE USB Type-C HUB PRO - silver/black
6.490 МКД

Достапен производ

iSTYLE USB Type-C HUB 4K HDMI - space gray/black
iSTYLE USB Type-C HUB 4K HDMI - space gray/black
5.490 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
3.890 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Special Price 614 МКД
Regular Price 690 МКД

Достапен производ

Apple Digital AV Adapter
Apple Digital AV Adapter
Special Price 2.290 МКД
Regular Price 2.500 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
2.990 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C Slim Multimedia Adapter V2 - Space gray
Satechi TYPE-C Slim Multimedia Adapter V2 - Space gray
5.690 МКД

Достапен производ

Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.890 МКД

Достапен производ

iSTYLE USB Type-C HUB 4K HDMI - gold/black
iSTYLE USB Type-C HUB 4K HDMI - gold/black
5.490 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
9.490 МКД

Достапен производ

SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
3.790 МКД

Достапен производ

iSTYLE USB Type-C HUB PRO - space gray/black
iSTYLE USB Type-C HUB PRO - space gray/black
6.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
5.990 МКД

Достапен производ

EPICO USB-C Hub Pro III - space gray
EPICO USB-C Hub Pro III - space gray
6.990 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

EPICO USB-C Hub Pro III - silver
EPICO USB-C Hub Pro III - silver
6.990 МКД

Достапен производ

SATECHI Type-A to Type-C Adapter Space Gray
SATECHI Type-A to Type-C Adapter Space Gray
990 МКД

Достапен производ

iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Space Gray
iSTYLE Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro) - Space Gray
4.084 МКД

Достапен производ

iSTYLE Type-C HUB MULTIMEDIA (2020) - silver
iSTYLE Type-C HUB MULTIMEDIA (2020) - silver
6.990 МКД

Достапен производ

Детали

iSTYLE Type-C HUB 4K HDMI е совршено опремен USB-C мулти-влез кој е компатибилен со сите нови модели на MacBook Air (2018 и подоцна), MacBook Pro (2016 и подоцна) и MacBook. Можете да го полните Вашиот лаптоп користејќи го приклучокот USB-C на хабот додека ги користите сите влезови за да поврзете широк спектар на периферни уреди (како глушец, тастатура, екстерен диск итн.).
Hub-от е опремен со:
  • 3 x USB 3.0: пренос на податоци до 5Gbps
  • 1 x USB-C влез за полнење : поддржува PD 3.0 5V / 9V / 12V / 15V / 20V 3A 49W макс.
  • 1 x HDMI излез: видео во 4K @ 30Hz, HDCP1.4 / 2.2

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105520
Боја
Space Gray
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105537
Боја
Silver
Компатибилност - адаптер
HDMI, USB 3, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105544
Боја
Gold
Компатибилност - адаптер
HDMI, USB 3, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021
Производител
iSTYLE
Weight
0.0000
EAN code
8596049105551
Боја
Rose Gold
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)

Product declaration