Apple - iPhone 6s Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-6s-leather-case
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
More details >

Детали

Заштитна футрола е специјално дизајнирана за iPhone 6/6s и поради тоа се совршено вклопуваат. Заштитната футрола е направена така да го заштити уредот и од предната страна, а притоа и да го истакне дизајнот на iPhone. 

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?

iPhone 6s Leather Case

Коментар

N/A

Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
888462538053
Боја
цврвеникаво кафеава
Материјал
Leather
Капацитет
iPhone 6/6s
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
888462538206
Боја
црна
Материјал
Leather
Капацитет
iPhone 6/6s
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
EAN code
888462538008
Боја
кафеава
Материјал
Leather
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
888462538107
Боја
темно плава
Материјал
Leather
Капацитет
iPhone 6/6s
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
888462538251
Боја
темно црвена
Материјал
Leather
Капацитет
iPhone 6/6s
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case