Apple - iPhone 6s Plus Leather Case

SKU
conf-apple-iphone-6s-plus-leather-case
Боја
 

Достапност

Детали

Заштитната футрола е дизајнирана од Apple, а направена од исклучително квалитетна кожа, која дава чувство на луксуз. Дизајнирана е од страна на истите дизајнери кои го имаат дизајнирано и iPhone-от. Внатрешноста на футролата е исклучително квалитетна со што Вашиот iPhone ќе биде секогаш заштитен.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
iPhone 6s Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
iPhone 6s Plus Leather Case
Коментар
N/A
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462508049
Боја
Black
Големина
iPhone 6 Plus/6s Plus
Капацитет
iPhone 6 Plus/6s Plus
Материјал
Leather
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462507882
Боја
Brown
Големина
iPhone 6 Plus/6s Plus
Капацитет
iPhone 6 Plus/6s Plus
Материјал
Leather
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0800
EAN code
888462508087
Боја
Red
Големина
iPhone 6 Plus/6s Plus
Капацитет
iPhone 6 Plus/6s Plus
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462507967
Боја
Dark Blue
Материјал
Leather
iPhone компатибилност
iPhone 6s Plus
Што има во кутијата?
iPhone 6s Leather Case

Product declaration