Apple - iPad mini 4 Silicone Case

SKU
apple-ipad-mini-4-silicone-case-mk

Silicone футролата ја штити задната страна на вашиот iPad mini 4 и е дизајнирана да се вклопи без никаков проблем со Smart Cover за целосна заштита од напред и од назад. Мазниот силиконски материјал се чувствува одлично во вашата рака и го штити вашиот iPad mini 4 додека го одржува својот елегантен и убав дизајн.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Silicone футролата ја штити задната страна на вашиот iPad mini 4 и е дизајнирана да се вклопи без никаков проблем со Smart Cover за целосна заштита од напред и од назад. Мазниот силиконски материјал се чувствува одлично во вашата рака и го штити вашиот iPad mini 4 додека го одржува својот елегантен и убав дизајн.

Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Silicone
Боја
No
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Коментар

N/A

Производител
Apple
EAN code
888462655064
Материјал
Silicone
Боја
тиркизна
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462385770
Материјал
Silicone
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462655026
Материјал
Silicone
Боја
виолетова
iPad компатибилност
iPad mini 5, iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462654951
Материјал
Silicone
Боја
портокалова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
Боја
црвена
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462654999
Материјал
Silicone
Боја
розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462818001
Материјал
Silicone
Боја
жолта
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
888462654913
Материјал
Silicone
Боја
сина
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
190198117274
Материјал
Silicone
Боја
кафеава
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
190198117229
Материјал
Silicone
Боја
мат розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
190198013019
Материјал
Silicone
Боја
мат сина
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
190198012968
Материјал
Silicone
Боја
мат плава
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462817851
Материјал
Silicone
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
888462873161
Материјал
Silicone
Боја
светло зелена
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
Боја
светло сива
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462817905
Материјал
Silicone
Боја
светло портокалова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
888462817806
Материјал
Silicone
Боја
светло розева
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
888462873369
Материјал
Silicone
Боја
светло виолетова
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Производител
Apple
EAN code
888462385817
Материјал
Silicone
Боја
темно плава
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4
Производител
Apple
EAN code
888462385732
Материјал
Silicone
Боја
темно сива
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Back case
Капацитет
iPad mini 4