Сите додатоци на едно место.

Избери категорија или погледни што ние издвоивме.

Додатоци за iPhone

Заштити и поврзи го твојот iPhone и уживај на повисоко ниво.

Оригинални маски

Избери Apple маска на половина цена.

Сите iPhone додатоци

НОВО
Apple AirPods
Магија во семејството.
Купи
alt desc alt desc

Додатоци за Mac

Од твојот дом за уште подобра работна атмосфера.

Сите Mac додатоци

iSTYLE додатоци

Совршени додатоци за совршени уреди.

Сите iSTYLE додатоци

Тастатура. И trackpad.

Házhozszállítás

Спој на заштита и продуктивност.

Smart Keyboard, Smart Keybopard Folio или Magic Keyboard за iPad магнетно се поврзуваат со Вашиот iPad, обезбедувајќи најдобро корисничко искуство од кога било. Драстично ја зголемуваат ефикасноста, а притоа и ќе го заштитат iPad-ot.

Тастатурите за iPad работат како стандардна тастатура па ќе можеш да ги користиш како и на Mac:

  • Command + H: До почетниот екран.
  • Command + Space: Прикажи и сокриј го Spotlight.
  • Command + Tab: Премин на неодамна користени апликации на последно користени.
  • Command + Shift + 3: Направи screenshot.
  • Command + Shift + 4: Направи screenshot преку едиторот
  • Command + Option + D: Прикажи или сокриј го Dock-от.

Тастатури за iPad

Házhozszállítás

Додатоци за iPad

Заштити го твојот iPad и дозволи му на уметникот во себе потполна слобода во креирањето.

Сите додатоци за iPad

НОВО
Apple MagSafe
Сè на еден клик.
Купи
alt desc alt desc